Sunday, 29 July 2012

Tenang.





Always put yourself in the other's shoes. If you feel that it
hurts you, it probably hurts the person too.




Assalamualaikum. Harap belum terlambat nak ucap selamat menyambut hari kemerdekaan. Tak sabar nak nyanyi lagu merdeka baru. (Please sense the sarcasm). Selamat menyambut bulan Ramadhan Kareem! Muslims should be happy and will always be happy when Ramadhan is approaching. Why? Kenapa? Sebab pintu neraka semua ditutup. Nak tau kenapa lagi? Google la. Aku bukan wikipedia.

Jadi, aku ada a few good news to be shared. Firstly, syukur ya Allah atas nikmatMu. Aku tak pernah sangka aku akan berada dekat apa yang aku berada sekarang. Eh, complicatednya ayat kau. Senang, aku tak sangka aku dapat semua ni. Tapi yang tak bestnya, I sensed war lah kat fb. Hmm. Aku dapat sambung belajar & sambung degree dekat UiTM Shah Alam. yeay! =) and the best part is, course law. padahal aku bukan asasi uitm, tapi whatever. Alhamdulillah. ni mesti berkat doa orang tua & kawan-kawan. 

yang kedua, I've been to two holy mosques. Al-Masjid An-Nabawi & Al-masjid Al-Haram. It was an experience. Nak cerita panjang. Tapi, tak reti nak huraikan ayat dengan betul lagi. 

Tiba-tiba hilang apa benda terperap dalam otak semua benda nak cakap. Aduh. Nanti lah tulis lagi. 

 

 

No comments:

Post a Comment